Lacrimi şi multă durere, după ce o tânără mamă de 29 de ani a decedat într-un teribil accident, în Timiş

Groaznicul accident de circulaţie s-a întâmplat în data de 15 septembrie, pe DJ 693, în localitatea Bărăteaz, la aproximativ 30 de kilometri de Timișoara, scriu cei de la observator.tv citând opiniatimisoarei.ro

În momentul accidentului, Crina, tânără mamă din localitatea Sânandrei, se afla singură în autoturism când, a pierdut controlul volanului, iarmașina a pătruns pe contrasens, a derapat, a sărit de pe șosea și s-a izbit de un stâlp aflat pe câmp.

Impactul a fost atât de puternic încât tânăra de 29 de ani a murit pe loc. Medicii chemați la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

“O femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ693 din directia Gelu catre Barateaz, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe sensul opus si s-a rasucit, apoi a lovit cu spatele masinii intr-un stalp de iluminat public. In urma impactului a rezultat decesul femeii care se afla singura in masina”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Crina avea doi copii: “Am rămas fără mami, buni!”

loading...

După aflarea veștii morții tinerei de 29 de ani, familia și prietenii au rămas înmărmuriți de durere.

Pe rețelele de socializare, mama și soțul Crinei au postat mesaje dureroase.

“Crina fata noastra draga, astăzi ai plecat de acasa pe ultimul drum, azi ca niciodata Amelia a plâns dupa tine, Anais a ramas trista, dar ea intotdeauna rămânea trista; iti scriu cuvintele lui Anais: Daca stiam, nu o lăsam pe mami sa plece, am ramas fara MAMĂ, Buni, de astazi eu nu mai am MAMĂ, iar Amelia a spus doar a murit mama mea, mititica este prea mica, cum spune ea, dar prea deșteaptă pentru varsta ei. MI s-a rupt sufletul, nu credeam ca poate exista atâta durere in suflet. Drum lin, Crinuta draga, si Dumnezeu sa te odihnească in pace! Nu te vom uita niciodata! Chiar daca nu ti-am arătat intotdeauna, eu mi-as fi dat si viata pentru tine si pentru sora ta, voi ati fost impulsul meu de a lupta cu cancerul, am învins … Dar acum moartea nemiloasa te-a răpit. Unde te-ai grăbit? De ce???”, a scris pe Facebook mama fetei.

Mesajul emoționant al soţului …

“Dumnezeu sa te odihneasca, soția mea frumoasă! Da … Am pierdut ce era mai scump și mai frumos pe lumea asta! Sunt sigur ca Dumnezeu va veghea asupra ta pentru ca ai fost cel mai bun om pe care eu l-am cunoscut vreodată ! Durerea ce-mi sfâșie sufletul acum e de nedescris dar știu… Tu ești într-un loc frumos și veghezi asupra noastă! Te iubesc și te voi iubi toată viața! Drum bun Dragostea mea!!!”, a scris bărbatul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv