O fetiţă de 9 luni şi frăţiorul ei de 2 ani sunt în stare gravă la spital. La volanul maşinii era mama copiilor

Ieri, 22 septembrie 2018, a avut loc un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia, o fetiţă de 9 luni şi frăţiorul ei de 2 ani au ajuns în stare gravă la spital. Maşina s-a răsturnată în şanţ pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în apropiere de localitatea Daia şi era condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani din Călugăreni, scriu cei de la observator.tv

În momentul accidentului, în autoturism se mai afla şi o femeie de 47 de ani, care din primele cercetări, se pare că ar fi bunica copiilor accidentaţi, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Potrivit acestuia, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

“În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul răsturnat în şanţ pe DN 5, în dreptul localităţii Daia, era condus de o tânără în vârstă de 29 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, care se deplasa spre Bucureşti. Aceasta a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil, iar maşina s-a răsturnat. În autoturism se mai aflau o femeie în vârstă de 47 de ani şi o fetiţă de nouă luni prinsă regulamentar
în scaunul pentru copii şi un băieţel în vârstă de doi ani şi şase luni.”, a declarat Şuţă.

Imediat după accident, femeia în vârstă de 47 de ani şi fetiţa de nouă luni au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spitale din Capitală, iar tânăra de 29 de ani şi copilul de doi ani şi jumătate au fost transportaţi la spitalul din Giurgiu.

loading...

Din primele cercetări, tânără nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar poliţiştii urmează a stabili cauzele care au dus la pierderea controlului autoturismului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv