VIDEO – Cezar Ouatu i-a lăsat “MASCĂ” pe JURAŢII de la “X Factor” Marea Britanie

Românul nostru Cezar Ouatu, a realizat o prestaţie incredibilă, la audițiile pentru ”X Factor” din Marea Britanie. Acesta, acum ceva timp în urmă, a pariat cu un prieten apropiat, iar pentru că a pierdut, a fost nevoit să descarce aplicaţia ”X Factor” şi să se înscrie pentru audiţii.

”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios.”, a dezvăluit Cezar Ouatu la Antena 1.

Astfel, Cezar Ouatu și-a făcut apariția pe scena de la ”X Factor” din Marea Britanie. Vizibil emoționant, artistului nu-i venea să creadă că se află în fața juraților. În momentul în care a început să se prezinte și să motiveze prezența lui la ”X Factor”, Cezar Ouatu s-a fâsticit și a vorbit într-o… ”engleză de baltă”. Bineînțeles, a fost taxat de Simon Cowell care nu a rezistat tentației de a-l corecta pe artistul nostru.

”-Bună!

-Bună!

loading...

-Ce faci? Cum ești?

-Un pic emoționant, dar în sfârșit sunt aici.

-Prezintă-te!

  • “Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele.”, a fost discuția dintre Cezar și jurați până în momentul în care Simon Cowell l-a corectat pe românul nostru pentru exprimarea greșită în engleză.

”To me! (n.r. pentru mine)”, i-a spus Simon Cowell lui Cezar Ouatu. Iar răspunsul artistului a fost ”Da!”, fără să-și dea seama de greșeala de exprimare pe care a făcut-o. Momentul a fost savurat de public care a râs în hohote, mai ales când Simon Cowell a mărturisit că îl înțelege oricum pe artistul român, scriu cei de la cancan.ro

Cu toate întâmplările neprevăzute, Cezar Ouatu i-a ridicat pe jurați în picioare

Ei bine, poate nu știe Cezar Ouatu să se exprime foarte bine în engleză, dar… cu siguranță știe să cânte. Iar în momentul în care și-a început numărul, artistul i-a lăsat pe toți mască! Robbie Williams, Ayda Field. Louis Tomlinson și ”the one and only” Simon Cowell s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Cezar Ouatu încă dinainte de a-și termina prestația magnifică.

Sursă VIDEO:The X Factor UK Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro