ANGLIA! Un artist român de circ a avut o moarte tragică în Grimsby. Iosif Totoi avea doar 21 de ani şi era iubit de toată lumea

Iosif Totoi avea doar 21 de ani şi a murit subit, în timp ce lucra pentru Russells International Circus din Cleethorpes.

Trupul neînsufleţit al românului, a fost de către colegii săi, în cortul circului amplasat lângă Grimsby, Lincolnshire.

Din primele cercetări nu s-a stabilit încă din ce cauză a murit românul, dar echipajul de poliţie ajuns la fața locului marți dimineață, la ora 07,30 nu tratează cazul ca o moarte suspectă.

După tregedia pricinuită de moartea prematura a tânărului artist, familia lui Iosif are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a-i putea repatria corpul în țară, pentru înmormântare, scriu cei la de ziarulromanesc.net citând The Sun.

Proprietarul circului, Rusty Russell, a declarat că inima îi este frântă de durere. „Suntem cu toții triști pentru pierderea lui Iosif, probabil cel mai popular artist pe care îl aveam aici, a fost prieten cu toată lumea și avea un simț strălucit al umorului”, a spus Russell.

loading...

“Acum încercăm să strângem 10.000 de lire sterline pentru a putea fi repatriat în România, pentru a fi alături de mama sa la înmormântare, pentru că pur și simplu familia nu-și poate permite această sumă să-l aducă acasă”, a continuat acesta.

Luni 24 septembrie, a fost deschisă o anchetă cu privire la cauzele ce au dus la moartea tânărului artist de circ.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net