Un ieşean din Italia a cumpărat cu 5 euro un LOZ și a câștigat 500.000. Ce a făcut cu banii după ce s-a întors în țară!

Totul s-a întâmplat în anul 2009, când Giani Doloi, un tânăr din Iaşi care lucra ca şofer în Italia, a cumpărat un loz în plic, iar după ce l-a răzuit şi-a dat seama că a câştigat peste 500.000 de euro, scriu cei de la cancan.ro

Ca să încaseze banii, acesta a dat contul de la bancă, dar banii au intrat abia după o lună de zile, iar ieşeanul s-a trezit în cont cu 506.000 de euro.

Românul s-a gândit să facă ceva cu banii în ţară la el, aşa că s-a hotărât să se întoarcă în Iaşi. A cumpărat trei mașini, una pentru el, una pentru fratele lui și altă pentru soră, dar și trei apartamente în Iași. Apoi, Giani și-a cumpărat un teren de 1000 mp în Bucium “Vreau să-mi fac casă în Bucium și de aceea am luat acel teren“, a explicat Giani în presa ieșeană.

Deși are trei apartamente în Iași, Giani continuă să stea împreună cu soția în apartamentul de două camere al mamei sale, din Tomesti: “Am investit în apartamentul acesta și m-am obișnuit să stau aici. Apartamentele din Iași le-am inchiriat”, a povestit Giani Doloi.

Din cele trei apartamente, Giani câștiga lunar 750 de euro. Câștigătorul de “loz în plic” susține că deși a încercat câteva afaceri, nu a reușit nimic, unii au încercat să profite de pe urmă lui, iar el nu avea “spirit intreprinzator”, așa că a lăsat-o baltă. Până la urmă, ieseanul s-a întors la meseria lui de șofer și acum este angajat.

loading...

Cu toate că ar putea să trăiască din chirii, Giani Doloi spune că preferă să muncească. “Câștig vreo 10.000 de lei lunar. Nu mă pot plânge. Dar vreau să muncesc în continuare. M-aș plictisi dacă aș sta acasa”, a povestit ieseanul câștigătorul de la “loz în plic” din Italia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro