A apărut ANUNŢUL: toate pensiile se vor DUBLA, iar unele se vor tripla! De când se vor bucura pensionarii de mai mulţi bani?

Invitat fiind la şedinţa Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi, Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că până în anul 2021, toate pensiile vor fi dublate, scriu cei de la kanald.ro

Dorind să arate că există un interes deosebit pentru creşterea “traiului” pensionarilor, acesta a mai adăugat că unele dintre pensii vor fi chiar triplate.

Liviu Dragnea a menţionat şi că punctul de pensie va fi majorat în continuare astfel:

– în 2020 va ajunge la 1.775 lei
– în 2021 va ajunge la 1.875 lei.

“Dar acel coeficient care va fi introdus în lege, care se va înmulţi cu numărul de puncte acumulate, ăla nu va rămane fix pe vecie, el va creşte cu rata inflaţiei şi noi o să punem aici, în Parlament, la care vom adăuga unul sau două procente, deci în fiecare an va creşte”.

loading...

“Adică, noi o să ajungem în 2021 cu unele pensii triple, oricum toate pensiile vor fi dublate, pentru că faţă de 871 punctul de pensie în 2016, acesta va ajunge la 1.775 în 2020, este o aritmetica simplă, pensiile se dublează”.

“Şi mai sunt acolo câteva prevederi importante în noua lege a pensiilor. Sigur, încep dezbaterile în Parlament, vom discuta pe ea dacă mai poate fi îmbunătăţită”, a declarat Liviu Dragnea.

Vestea dublării pensiilor a ajuns la urechile pensionarilor prin relatările din mass-media, iar puţini dintre aceştia sunt şi încrezători în şansele de reuşită ale intenţiilor Guvernului Român.

Vorba românului, “Om trăi şi om vedea”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kanald.ro