Moarte misterioasă! Un adolescent de 19 ani din Iaşi, a „CĂZUT” de la etajul cinci. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă

Ieri la prânz, o tânără suna la numărul de urgenţe 112, şi cerea ajutorul echipajelor de intervenţie, pentru că a auzit un zgomot imens, o bubuitură, unde un tânăr căzuse de la etajul cinci al unui bloc de locuinţe, scriu cei de la observator.tv citând bzi.ro

„Ii clipeau ochii, respira si dadea din cap. Vreo 10 minute a durat pâna a venit ambulanta. Era in stare de soc. A venit si mama, dar nu a vrut sa declare nimic, era în stare de soc”.

Din primele constatări de la faţa locului, s-a aflat că tânărul avea 19 ani şi era fiul unui conferenţiar al Universităţii de Arte şi nepotul unui notar şi al unui fost procuror. Ştefan locuia împreună cu mama sa, după ce părinţii se despărţiseră, tatăl plecând de acasă pentru o studentă.

În plus, susţine presa ieşeană, mama băiatului ar suferi de o boală incurabilă. Femeia nu era acasă când Ştefan a căzut de la balcon şi, ajunsă într-un suflet la locul tragediei a intrat în stare de şoc. Apropiaţii spun că băiatul suferea teribil după despăriţirea părinţilor, iar căsătoria tatălui cu studenta pentru care îşi părăsise familia l-a dărâmat pe adolescent.

Anul acesta, băiatul a fost admis cu brio examenul de bacalaureat, obţinând nota 9,56. La Matematică şi Informatică, materiile sale preferate, a obţinut 10.

loading...

Acum câteva săptămâni, băiatul a fost admis cu media 8,58 la Facultatea de Informatică a Universităţii „Al.I. Cuza“ din Iaşi.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv