Destin crunt pentru o româncă de numai 44 de ani. Boala de ficat a omorât-o și a lasat în urmă un băiețel de trei ani

Viaţa este ca un fir de aţă pentru toţi cei care sunt grav bolnavi. De multe ori, boala ne doboară în momentele în care suntem vulnerabili, şi de puţine ori se găseşte un remediu care ne poate salva.

Claudia Teslaru era o mamă tânără de doar 44 de ani şi a avut parte de un sfârșit tragic în Italia. Femeia suferea de o boală cumplită care a doborât-o. Fiul ei de doar trei ani, Christian, fiul ei, a rămas fără mamă.

Claudia Teslaru a plecat în Italia în urmă cu 23 de ani pentru a-și face un rost. S-a căsătorit și locuia Osimo, provincia Ancona, împreună cu soțul și fiul ei, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it citând cronacheancona.it

Femeia avea probleme foarte grave la ficat, iar într-un final organismul i-a cedat.

Toți cunoscuții și familia sunt împietriți de durere.

loading...

„Transmit sincere codoleanţe şi sunt alături de dragii mei Stela şi Costel Teslaru, la cea mai grea încercare a vieţii lor, datorată de pierderea unicului lor copil, Claudia. A rămas în urma ei un băieţel de numai 3 anişori. Soţul, părinţii, colegii de muncă şi întreaga familie sunt devastaţi de durere”, a scris un apropiat al Claudiei pe Facebook.

Astăzi toți care au cunoscut-o pe Claudia o vor conduce pe ultimul drum.

Dumnezeu să o ierte și să odihnească în pace.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul ro.internazionale.il24.it