DRAMĂ în ITALIA! O mamă româncă şi fiii ei au MURIT, după ce au fost luaţi de ape. Băieţelul cel mic este în continuare de negăsit

O dramă fără margini îndoliază comunitatea românilor din Italia. O tânără mamă din România și fiul ei de 7 ani au murit luați de ape, la Gizzeria, în urma unei furtuni puternice, scriu cei de la observator.tv

Ștefania Signore, avea 30 de ani și se întorcea acasă, în Gizzeria, după ce își vizitase socrii. O furtună puternică a făcut ca râul Cantagalli să iasă din matcă, iar mașina Stefaniei să fie prinsă de apele învolburate.

Socrii ei locuiau la Curinga, iar ea împreună cu cei doi copii, Cristian, de 7 ani, și un alt băiețel de 2 anișori, nu a mai ajuns acasă.

Presa italiană scrie că tânăra a coborât din mașină, speriată că va fi luată de ape, însă nu a mai apucat să se salveze. Apucase să-și sune soțul, să-i ceară ajutor, dar conversația s-a întrerupt brusc.

Trupurile Stefaniei și al fiului ei de 7 ani au fost găsite într-un jgheab, la sute de metri de mașină. Pompierii au căutat toată noaptea cel de-al doilea copil, în albia râului din apropiere și teritoriile înconjurătoare, însă fără succes.

loading...

Regiunea Calabria din Italia este afectată de ploi puternice și inundații în aceste zile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv