VIDEO – Nesimţirea statului român a făcut ca 90 de familii să-şi betoneze singure drumul din satul Trestia, comuna Cerneşti

Trăim într-o eră a promisiunilor electorale şi a minciunilor ajunse la rang de stereotip. Fiind la limita răbdării şi sătui să-şi rupă maşinile pe un drum de piatră spartă, câteva zeci de familii au pus mâna pe lopeţi şi au asfaltat (betonat) drumul unde cu toţi se împotmoleau de noroi, scriu cei de la stirisinoutati.ro

Acestea au cerut primarului sa le rezolve problema. Au mers să ceră şi ajutorul Bisericii din comună, care deţine o carieră de piatră proprie, numai că mai marii acesteia, nu au dorit să doneze piatra necesară amenajării drumului de doar 56 de metri lungime si 3 metri în lăţime.

Le-au mai rămas singura soluţie, aceea de a aduna bani de la familiile din sat, iar bărbaţii au făcut o clacă să-şi rezolve problema.

“Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite. Felicitări tuturor celor care au contribuit financiar şi prin muncă la betonarea drumului în zona “Piatra Săpată ” din localitatea Trestia. Se poate și fără sprijinul autorităților, în special al viceprimarului și a consilierilor PNL. Felicitări trestienilor!”, a spus Şovre Nelu, unul dintre cei implicaţi în acţiune.

Aproximativ 90 de familii din Trestia au contribuit activ la acest proiect, financiar sau prin muncă, dar au rezolvat o problemă cu care se confruntau deja de mai mulţi ani.

loading...

Respect tuturor locuitorilor!

Sursă VIDEO: Tl Plus Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirisinoutati.ro