O româncă şi iubitul ei italian, au UCIS un bărbat italian de 82 de ani, după care i-au furat cardurile cu bani.

Totul s-a întâmplat în luna martie a acestui an. Vinovaţi de teribila crimă au fost găsiţi, românca Georgeta Văceanu de 24 de ani și italianul Fabrizio Faiola de 35 de ani din Fondi. Aceştia erau iubiţi şi s-au gândit să îl ucidă pe croitorul Umberto Esposito de 82 e ani şi să îi fure banii care îi avea depuşi la bancă, pe carduri, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

După cercetări minuţioase făcute de carabinieri, aceştia au primit treizeci de ani de închisoare. Cei doi iubiţi, au fost acuzaţi de sechestru de persoane și de uciderea croitorului Umberto Esposito de 82 e ani, a cărui corp fără viață a fost găsit în localitatea La Flora lângă Terracina la data de 24 martie 2017. Din primele momente, criminalii au primit pedeapsa, pentru care s-a cerut să nu existe posibilitate de eliberare condiţionată.

Anchetele agenților au început pe data de 15 martie, după ce familia victimei a anunțat dispariția bărbatului, organelor de poliție. Aceștia au început imediat investigațiile. Se pare că victima avea o întâlnire pe data de 14 martie în orașul Latina. Criminalii l-ar fi dus pe o stradă lăturalnică, unde l-au imobilizat și probabil l-au drogat cu somnifere. L-au legat și l-au ținut împotriva voinței sale până cănd acesta a murit.

Cei doi i-au furat două carduri și un carnet de cecuri. După ce au abandonat corpul, s-au dus să facă cumpărături într-un centru comercial, plătind cu cardurile victimei, apoi, au încercat să extragă și bani din conturi cu ajutorul cecurilor, dar fără succes deoarece casierul băncii și-a dat seama că semnătura era falsă.

Din anchetele carabinierilor s-a descoperit că, croitorul de 82 de ani Umberto Esposito, a murit din cauza asfixiei mecanice violente.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ro.internazionale.il24.it