A găsit pe o bancă în Buzău, o SACOŞĂ cu aproape 300 milioane de lei vechi. Ce a făcut cu ea …

Un şcoc destul de mare a avut un bărbat din Buzău, în momentul când s-a aşezat să se odihnească, pe o bancă din centrul oraşului. Lângă el era o sacoşă care i-a atras atenţia, deoarece cu siguranţă era uitată acolo. După ce a observat că nu o revendică nimeni din jurul lui, acesta a luat-o s-a uitat în ea, descoperind că era plină cu bani, scriu cei de la observator.tv

Fără să stea prea mult pe gânduri, buzoianul în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat imediat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce stătea pe o bancă de pe strada Cuza Vodă, a găsit o sacoşă ce conţinea o sumă importantă de bani.

În urma verificării conţinutului sacoşei, poliţiştii au stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău.

Suma de bani a fost predată în totalitate persoanei vătămate.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv