MINUNEA din BUŞTEAN! O cruce perfectă a fost descoperită de un bărbat, în timp ce tăia lemne pentru iarnă

Un localnic din Bucium, judeţul Hunedoara, a desoperit imaginea perfecta a unei cruci, în momentul în care despica buşteni pentru iarnă, scriu cei de la replicahd.ro

Imediat ce a văzut minunea, cetăţeanul şi-a strigat nevasta şi rudele din sat să vadă semnul venit de la Dumnezeu. Nu a trecut mult timp şi gospodăria omului s-a umplut de lumea curioasă.

„Eu niciodată nu am mai găsit aşa ceva! Doar eu am umblat mult prin pădure şi am lucrat de mic la lemne, dar nu am pomenit aşa ceva. Nu ştiu ce este, nici acum nu îmi pot da seama cum s-o făcut aşa ceva, tocmai în miezul trunchiului. Îi de mirare…”, spune omul.

Soția lui e convinsă că i s-a arătat un semn de la Dumnezeu. Mărturiseşte că i-au dat lacrimile când a văzut ce a apărut în lemnul de fag, scrie presa locală.

„Eu de când mă ştiu am crescut cu credinţă şi frică de Dumnezeu şi, pentru mine, a fost un semn. Am alergat pe uliţă cu lemnele în braţe, vă spun drept”, mărturiseşte femeia cu ochii în lacrimi şi continuă: „Soţul îmi tot spunea: „-Eşti nebună?!” Şi eu îi ziceam că ăsta este semnul meu, de dragoste şi recunoştinţă faţă de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut că se petrec minuni şi în zilele de astăzi şi uite că una a apărut la noi! Am plâns atunci! Plâng în fiecare zi, mai ales seara când privesc crucea. Mă întemeiez în credinţă şi cred, cu adevărat, că este ceva acolo, sus”, spune femeia.

loading...

Oameni de peste tot au venit să vadă semnul divin.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul replicahd.ro