Doi români au murit în Marea Britanie! Unul dintre ei transmitea LIVE și a cerut șoferului să încetinească „Du-te mai încet, te rog!”

Doi români au murit luni, în urma unui accident produs în Marea Britanie. Unul dintre cei doi filma LIVE cursa și îi cerea șoferului să reducă viteza, însă totul s-a sfârșit tragic.

Mașina celor doi a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, pe şoseaua Congleton Road, în Arclid. Totul s-a petrecut în zorii zilei, respectiv la 2.15 minute, iar la fața locului au ajuns imediat echipele de prim ajutor, scriu cei de la stirimondene.fanatik.ro

În eveniment au fost implicate două maşini, cea în care se aflau românii, s-a lovit de o alta, în care călătoreau două tinere. În urma accidentului, femeile au fost transportate în stare gravă la spital.

Impactul a fost unul deosebit de puternic. Tânărul din Galaţi a murit pe loc, iar cel de-al doilea pasager din maşină, Ştefan Sebastian Covăşdan (foto dreapta), un tânăr de 31 de ani cunoscut în lumea interlopă din Oradea, era ţinut în viaţă doar de aparate, dar a murit şi el, câteva ore mai târziu, conforma celor de la newsromania.net

Teribilul accident rutier a dus la blocarea traficului în zonă timp de aproape 12 ore, pentru efectuarea cercetărilor, de la faţa locului. Ulterior, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cheshire a solicitat ajutorul publicului pentru lămurirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier.

loading...

Cei care l-au cunoscut pe Covăşdan, au făcut apel pe reţelele de socializare, dar şi prin mesaje transmise presei orădene, pentru sprijinirea familiei. “Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă”, se arată într-unul din mesaje, indicându-se ca persoană de contact sora orădeanului, ori contul RO72INGB0000999908266828, deschis la ING de o apropiată a familiei, Ciocnadi Bernadett Isabella.

Conform declaraţiilor făcute de tânără pentru ebihoreanul.ro, cursa nebună a fost transmisă live pe Facebook, în înregistrare auzindu-se că cei doi sunt băuţi, dar şi cum unul dintre ei îl roagă pe celălalt să încetinească viteza.