ŞOCANT! Un bărbat de 34 de ani şi-a batjocorit nepotul de numai 8 anişori. Băieţelul ar putea fi chiar fiul agresorului, făcut cu sora sa

O faptă incredibilă s-a întâmplat în localitatea Pucioasa din județul Dâmbovița. Mai bine spus, un bărbat de 34 de ani și-a batjocorit nepoţelul de 8 ani, posibil propriul copil. Bărbatul ar fi întreţinut relaţii incestuoase cu sora sa, mama băiatului, timp de 1 an. Anchetatorii acestui caz, au rămas înmărmuriţi de gravitatea cazului investigat, scriu cei de la observator.tv

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au descoperit activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de viol, faptă săvârșită în anul 2014. Imediat, bărbatul bănuit a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ieri dimineaţă, polițiștii specializați în investigații criminale au descins la locuința acestuia. În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară.

Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Național de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate.

loading...

La aceasta oră, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv