Florin Muntean a decedat în timp ce făcea Live pe Facebook, la 200 km/h. O fetiţă de 9 ani a murit nevinovată în urma impactului violent

O tragedie fără margini s-a întâmplat aseară la ieșirea din Jebel, în Timiş. Un tânăr teribilist, cărui în plăcea să transmită Live pe Facebook în timp ce-şi conducea maşina proprietate personală, a fost victima unui accident terifiant, scriu cei de la observator.tv

Acesta era la volanul unui Audi înmatriculat în Italia şi venea dinspre Timișoara, când, la ieșirea din Jebel, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Audi-ul a lovit un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului foarte violent, o fetiţă de 9 ani a murit nevinovată, după ce maşina în care se afla şi care circula regulamentar a fost lovită de Florin Muntean, care abia pornise transmisiunea în direct pe reţeaua de socializare.

În urma accidentului, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului. Fetiţa în vârstă de doar nouă anişori, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

Accidentul din Jebel s-a soldat şi cu alte patru persoane rănite, printre care şi un copil de trei ani. Toţi au ajuns la spital.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv