Florin Muntean a decedat în timp ce făcea Live pe Facebook, la 200 km/h. O fetiţă de 9 ani a murit nevinovată în urma impactului violent

O tragedie fără margini s-a întâmplat aseară la ieșirea din Jebel, în Timiş. Un tânăr teribilist, cărui în plăcea să transmită Live pe Facebook în timp ce-şi conducea maşina proprietate personală, a fost victima unui accident terifiant, scriu cei de la observator.tv

Acesta era la volanul unui Audi înmatriculat în Italia şi venea dinspre Timișoara, când, la ieșirea din Jebel, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Audi-ul a lovit un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului foarte violent, o fetiţă de 9 ani a murit nevinovată, după ce maşina în care se afla şi care circula regulamentar a fost lovită de Florin Muntean, care abia pornise transmisiunea în direct pe reţeaua de socializare.

În urma accidentului, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului. Fetiţa în vârstă de doar nouă anişori, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

Accidentul din Jebel s-a soldat şi cu alte patru persoane rănite, printre care şi un copil de trei ani. Toţi au ajuns la spital.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv