Românca Vasilica Nicoleta Neața de 31 de ani a fost găsită pe un câmp din Italia, CARBONIZATĂ. Află trista poveste de viaţă a femeii

Povestea româncei este una icredibil de tumlburătoare şi plină de întâmplări urâte. Vasilica Nicoleta Neața, născută și crescută în România, a ajuns în Italia pe când era doar o copilă și după ce a locuit la Bassano și Vicenza, s-a mutat la Modena.

Fiind singură şi fară niciun ajutor, aceasta a devenit prostituată, iar viața sa a fost împovărată cu accidente și bătăi primite deja pe când „lucra” în zona orașului Vicenza, scriu cei de la rotalianul.com

În noaptea dintre 29 și 30 august, Vasilica nu s-a mai întors acasă. A fost “agăţată” pe drum de Raffaele Esposito şi s-a urcat în mașina lui, o Lancia Y. Trupul său a fost găsit ars, într-o zonă izolată din Savignano sul Panaro (în provincia Modena din Italia), sub un foc alimentat de cartoane, anvelope vechi și pagini din manuale școlare.

Poliția a arestat pentru uciderea Vasilicăi pe Raffaele Esposito, în vârstă de 34 de ani, bucătar-șef originar din Napoli, suspectat și de alte fapte violente, precum răpire și violență sexuală, fapte comise în decursul lunilor august și septembrie.

Cine era Vasilica Nicoleta Neața şi cum a fost descoperit criminalul …

loading...

Vasilica Nicoleta Neața a trăit timp de mulți ani în Bassano și Vicenza. În anul 2013 a avut un accident urmat de o intervenție chirurgicală, care, în mod paradoxal, a fost singurul lucru care a permis anchetatorilor să-i descopere acum identitatea.

Cu 5 ani în urmă, Vasilica a fost victima unui accident rutier, după care a fost abandonată de șoferul mașinii Fiat Brava care a lovit-o, în mijlocul drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului, lăsând mașina tamponată lângă o vitrină a unui magazin din apropiere și pe Vasilica jos, pe asfalt.

Atunci, medicii au operat-o şi i-au implantat un şurub la picior. După ce trupul acesteia a fost găsit carbonizat, în cenuşă a fost descoperit şurubul de la femur, care avea un cod de numere, făcând uşor de identificat persoana care-l purta. La acel moment, în Italia existau doar două persoane care avea această intervenţie chirurgicală. Astfel, cenuşa trupului ars a fost identificata ca fiind al conaţionalei noastre, Vasilica Nicoleta Neața.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com