“Beau cât vreau!” (Video) – Beat mangă, fiul lui Miron Cozma a intrat cu maşina într-un stâlp, la Timişoara.

Noaptea ce tocmai s-a încheiat, l-a prins pe Dan Cozma, fiul “Luceafarului Huilei” Miron Cozma într-un mare impas, acesta fiind foarte aproape de a se accidenta grav. În intersecţia din Piaţa Bălcescu, la Timişoara, tânărul a ratat o curbă şi a intrat de pe şosea pe spaţiul verde, izbindu-se violent de un stâlp de iluminat public, scriu cei de la observator.tv citând opiniatimisoarei.ro

Dan Cozma conducea o maşină marca Audi şi s-a oprit direct într-un stâlp, după ce s-a urcat rupt de beat la volan.

În momentul accidentului, Dan Cozma era singur în maşină. Acesta a coborât şi a rupt-o la fugă, însă a fost găsit de agenţii de poliţie pe o stradă din apropiere.

La verificarea cu alcooltestul, poliţiştii s-au îngrozit. Au constatat că fiul lui Miron Cosma avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat.

Tânărul de 37 de ani abia se ţinea pe picioare şi mirosea puternic a alcool. Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi s-a ales cu dosar penal.

loading...

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. Potrivit celor de la opiniatimisoarei.ro, acesta lucrează de ceva vreme, în construcţii, în Islanda.

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: Opinia Timisoarei Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv