Doi poliţişti aflaţi în trafic, au anunţat pe Facebook locaţia exactă a radarului. Au urmat 3.000 de like-uri în două ore şi multe mulţumiri

Un echipaj de poliţie a postat pe Facebook un anunţ în care îşi spuneau poziţia exactă a radarului. Fotografia le-a adus mii de aprecieri: „În sfârşit poliţiştii care nu se cred zei“.

Doi agenţi ai Serviciului Poliţie Rutieră din Bihor au avut curajul “inedit”, de a anunţa prezenţa radarului în trafic. Cei doi au postat pe grupul de Facebook Radare Oradea un selfie în maşina de Poliţie cu care au ieşit să supravegheze circulaţia pe DN1, între Oradea şi Punctul de trecere a frontierei Borş, cu un text în care îi anunţă pe şoferi: „Echipaj pe Şoseaua Borşului lângă Peugeot”, scriu cei de la adevarul.ro

Nu a trecut mai mult de 2 ore si postarea lor a devenit virală, strângând mii de aprecieri si gânduri bune. Orădenii aflaţi în trafic, le-au transmis „Serviciu uşor, fără evenimente”, “Spor la treabă” şi „Felicitări pentru iniţiativă!”. “În sfârşit poliţişti care nu se cred zei”, le-a spus un orădean.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, a explicat că postarea celor doi subofiţeri are caracter preventiv. „E greşită concepţia potrivit căreia poliţiştii stau la pândă cu radarul pentru a-i sancţiona pe şoferi. Scopul radarelor e de a-i disciplina pe şoferi pe segmentele de drum unde exista tendinţa de a fi depăşită viteza legală, principala cauză a accidentelor rutiere”, a declarat Lascău.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul adevarul.ro

loading...