A MURIT într-o depăşire periculoasă. Era tânăr şi abia se căsătorise de o lună, iar soţia era însărcinată

Majoritatea accidentelor deosebit de grave care se întâmplă la noi în ţară, sunt datorate depăşirilor neregulamentare efectuate în trafic. Ieri de dimineaţă, la Orşova s-a petrecut un teribil accident de circulaţie, în urma căruia, un tânăr de doar 33 de ani şi-a pierdut viaţa, scriu cei de la observator.tv

Tânărul mort în accidentul de la Orşova era căsătorit de numai o lună iar soţia lui era însărcinată.

Joi de dimineaţă, Lavinius Iulian s-a stins din viaţă într-un accident teribil la Orşova. Maşina condusă de el s-a izbit de un TIR, într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă.

Lavinius era din Lugoj, avea 33 de ani şi aflase de puţină vreme că va fi tată. Din păcate, soţia lui, Ionela, îşi va creşte copilul fără tată.

Joi de dimineaţă, Lavinius venea de la Craiova spre Lugoj, iar pe DN6, în apropiere de Orşova, a intrat în depăşirea unui camion, pe o porţiune de drum cu linie continuă. S-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus şi a murit pe loc.

loading...

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 33 de ani din Lugoj se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Martorii susţin că a încercat să reintre pe banda lui, dar a acroşat TIR-ul pe care-l depăşise şi a fost aruncat direct în celălalt camion.

Camionul de care s-a ciocnit e înmatriculat în Macedonia. Şoferul acestuia, 50 de ani, cetăţean macedonean, nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma accidentului, pe DN 6 s-a circulat alternativ, pe un singur fir, timp de aproximativ o oră.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv