Un băieţel de 8 anişori a murit sub privirile tatălui său, după ce un stâlp de cărămidă s-a prăbușit peste el

O întâmplare tragică s-a petrecut ieri în localitatea Seleuș din județul Arad. Conform celor de la libertatea.ro citând aradon.ro, un tată a privit neputincios cum fiul lui în vârstă de numai 8 ani a murit în apropierea sa.

Adrian se juca împreună cu fratele lui mai mic în curte, în apropiere fiind şi tatăl lor care trebăluia în jurul casei, când un stâlp din cărămidă aflat la intrarea în curtea imobilului s-a prăbușit.

Băieţelul cel mic a reușit să se ferească, fugind din calea cărămizilor, însă Adrian nu a mai apucat să o facă.

Tatăl n-a apucat decât să le strige băieților să fugă …

Totul s-a petrecut foarte rapid, sub privirile neputincioase ale părintelui băieților, aflat în apropiere. În fracțiunile de secundă cât și-a dat seama ce se întâmplă, acesta nu a apucat decât să le spună copiilor să fugă. Adrian n-a mai apucat. El a fost doborât de stâlpul de cărămidă, fiind rănit foarte grav.

loading...

În ciuda faptului că la fața locului a ajuns chiar și elicopterul SMURD, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat.

Adrian era elev în clasa a doua la Școala din Seleuș, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei. „O familie frumoasă, tânără, muncitoare, asupra căreia s-a abătut, iată, acest necaz…”, a spus, Cristian Branc, primarul comunei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro