TRAGEDIE în LANŢ! ŞOFER de TIR spânzurat, după ce a provocat un accident cu 5 victime, la Gherla, în Cluj

O tragedie pe care nimeni nu a prevăzut-o, s-a petrecut ieri în urma unui accident de circulaţie. Un şofer de TIR a provocat un accident rutier soldat cu 5 victime, în localitatea Gherla, din judeţul Cluj. Şoferul autocamionului a fost găsit fără viaţă la Buneşti, luni de dimineaţă, după ce fugise de la locul accidentului.

Ieri seară, la Gherla, un TIR a intrat în spatele unui autoturism care circula în faţa sa regulamentar, alte două autoturisme fiind implicate apoi în accident.

Conforma celor de la observator.tv, cinci persoane, între care şi un copil, au fost rănite, una dintre victime fiind încarcerată. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitalele din Gherla și Cluj.

În vârstă de 51 de ani, şoferul TIR-ului, originar din Dej, a dispărut de la locul evenimentului la scurt timp după producerea acestuia. Martorii au povestit că șoferul a vomat lângă mașină, a sărit șanțul de pe marginea drumului și a dispărut pe un deal din apropiere. Familia acestuia, scrie presa clujeană, ar fi reuşit să vorbească la telefon cu el.

Şoferul de pe TIR, nu s-a întors acasă şi în această dimineaţă a fost găsit spânzurat în localitatea Buneşti.

loading...

“Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.”, transmite IPJ Cluj.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv