“A nenorocit o fetiţă de 6 ani!” – Un tânăr din Iaşi a fost prins în timp ce batjocorea o fetiţă, într-o casă părăsită

Totul s-a întâmplat pe data de 26 octombrie, în satul Buznea din comuna ieşeană Ion Neculce. Un tânăr de 26 de ani a fost prins în timp ce întreţinea relaţii intime cu o fetiţă de doar 6 anişori. Doi vecini care l-au văzut pe bărbat cum o batjocorea pe copilă, au încercat să-l imobilizeze, însă acesta a scăpat din mâinile lor şi a fost prins câteva ore mai târziu, scriu cei de la observator.tv citând bzi.ro

Tânărul Daniel Luca a ademenit fetiţa de numai 6 anişori într-o casă părăsită, unde a lovit-o şi ameninţat-o, iar mai apoi a dezbracat-o şi a batjocorit-o. În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul ar fi reuşit să întreţină cu fetiţa un raport sexual normal, neprotejat.

În jurul ore 13:00, doi localnici l-au văzut pe individ fără pantaloni lângă fetiţa dezbracată. Martorii au alertat poliţia, iar oamenii legii au demarat cercetările la faţa locului.

Fetiţa a fost găsită dezbrăcată şi plină de sânge în zona intimă. Micuţa a fost dusă la UPU Târgu Frumos, apoi mutată la Spitalul pentru Copii “Sfanta Maria”.

Poliţiştii ieşeni au demarat căutările pentru prinderea lui violatorului, iar în jurul orei 19:00 acesta a fost prins.

loading...

Tot localnicii au fost cei care au pus mâna pe nenorocit, până la venirea poliţiştilor.

“A nenorocit o fetiţă de 6 ani!”

Violatorul Daniel Luca a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru viol şi tâlhărie.

Cei care îl cunosc, spun că fetiţa a avut noroc, deoarece tânărul ar fi putut chiar s-o ucidă pe micuţă, dacă nu era găsit de săteni.

“Asa ceva nu am crezut ca poate exista. A nenorocit o fetita de sase ani. Cum poti sa faci asa ceva? Oricum copila asta a avut mare noroc… Eu cred ca putea sa o si omoare daca nu treceau oamenii aia pe strada”, a spus un localnic, citat de presa locală.

Daniel Luca a fost arestat preventiv pentru viol şi tâlhărie, iar dacă se va dovedi că se face vinovat de comiterea acestor fapte va petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv