IMPACT violent – Trei tinere românce au fost rănite într-un accident rutier, în noaptea de Halloween

Un grav accident de maşină s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, după petrecerea din noaptea de Halloween. În localitatea Marina di Città S.Angelo, din provincia Pescara (Abruzzo), trei tinere de naționalitate română au fost grav rănite și transportate de urgență la spital, în urma unui accident de circulaţie, scriu cei de la rotalianul.com citând rete8.it.

Evenimentul nedorit a avut loc la ora 5:00, în Via Matrino, pe șoseaua SS 16 din Marina di Città S. Angelo, unde un Opel Zafira în care se aflau trei tinere românce, iar la volan, o femeie de origine rusă, s-a tamponat cu un automobil Smart condus de un tânăr italian din Pescara.

Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului, se pare că tânărul a adormit la volan și impactul cu Opelul care circula din direcția opusă nu a mai putut fi evitat. Femeia de origine rusă care se afla la volanul automobilului Opel Zafira a scăpat nevătămată dar cele trei pasagere românce au fost trasportate la secția de urgențe a spitalului din Pescara.

Toate fetele lucrează la clubul „Angelo Azzurro” din Roseto, unde se sărbătorise noaptea de Halloween.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com

loading...