Un poliţist şi băieţelul lui de doar 3 ani, au fost găsiţi morţi, împuşcaţi, într-un apartament din Piteşti.

Tragedie fără margini şi o crimă ce ridică multe semne de întrebare, s-a întâmplat astăzi în oraşul Piteşti. Un poliţist de la Crimă Organizată şi copilul său de 3 ani au fost găsiţi morţi, împuşcaţi, în apartamentul acestuia, scriu cei de la observator.tv

Poliţisitul găsit mort se numeşte Marius Frantescu şi era în divorţ cu soţia lui. Cei doi soţi aveau custodie comună pentru copil.

Femeia, şi ea poliţistă, la Economic, a fost cea care a dat alerta la 112. Pompierii de la ISU Argeş au intervinit cu promptitudine şi au deblocat ușa apartamentului, iar după ce au pătruns în imobil, aceştia au găsit găsit două persoane, tatăl şi copilaşul de 3 ani, morţi în casă.

Trupurile neînsufleţite ale poliţistului şi copilului său de 3 ani au fost găsite într-un apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul piteştean Eremia Grigorescu, acolo unde locuia bărbatul.

Din primele informaţii, se pare că poliţistul şi-ar fi împuşcat copilul, apoi s-ar fi sinucis.

Vecina polițistului Marius Franțescu a declarat că bărbatul obișnuia să iasă să își plimbe copilul. Nu își poate explica însă ce l-ar fi putut determina să comită gestul șocant.

„Când am venit aici mi-au spus că s-a împuşcat el şi l-a împuşcat şi pe copil. Avea copilul în vizită la el, erau în divorţ. Ştiu că era poliţist. Mi se pare…eu nu îmi revin. Eu când am auzit-o pe bunică ţipând, pur şi simplu am început să tremur şi să plâng. Mama ei a venit şi cred că au fost luate cu Salvarea că le-a venit rău. Părea un om echilibrat, plimba des copilul, dar nu poţi să ştii”, a spus vecina polițistului, potrivit celor de la Mediafax.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv