Ipoteză cutremurătoare în cazul poliţistului din Piteşti care şi-a omorât băieţelul, apoi s-a sinucis

Ieri în jurul orei 15.00, într-un cartier din Piteşti, un tată poliţist şi-a împuşcat mortal fiul de trei ani şi apoi s-a sinucis. Anchetatorii au adunat primele dovezi de la faţa locului şi au ajuns la o ipoteză reală în privinţa desfăşurării teribilei crime şocante, scriu cei de la observator.tv

Tânărul ofiţer de la Combaterea Crimei Organizate voia să se răzbune pe mama copilului său, şi ea tot poliţist. Femeia îşi lăsase fiul câteva ore în grija tatălui. În ultima perioadă, însă, bărbatul era gelos şi disperat pentru că tânăra pe care o iubea încă din Academie a divorţat de el.

Băiueţelul ucis de tatăl lui avea frageda vârstă de doar trei ani şi şapte luni. Mama acestuia venise să îşi ia fiul de la fostul ei soţ, unde îl lăsase de dimineaţă. Însă la întoarcere, uşa apartamentului era blocată, iar bărbatul nu mai răspundea la telefon. Speriată, tânăra a sunat la 112.

Conform surselor, trupul băieţelului a fost găsit într-o pungă. Lângă el, poliţistul lăsase un bilet de adio. Bărbatul îşi împuşcase fiul cu arma din dotare şi tot cu ea şi-a pus capăt zilelor.

Marius Franţescu avea 29 de ani şi lucra de şapte ani în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Argeş. A fost coleg de promoţie cu cea care i-a devenit soţie. După absolvire, ea s-a angajat la Biroul de Investigare a Fraudelor financiare. Potrivit unor surse, ofiţerul ar fi devenit extrem de gelos după divorţ. O bănuia pe femeie că ar avea o relaţie cu un coleg de-al lor. Ba chiar ar fi ameninţat-o că va omorî copilul.

Înainte de a se sinucide, poliţistul a lăsat mai multe bilete de adio

“Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă”, a continuat procurorul Ştefan.

Lângă cadavre, anchetatorii au găsit mai mai multe bilete de adio lăsate de poliţist.

“Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”, a spus procurorul criminalist Marius Ştefan.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...