CAZ ŞOCANT LA CONSTANŢA! Directorul Spitalului Militar a uitat două foarfece de 16 cm într-o pacientă

O vorbă românească spune “să vezi şi să nu crezi”! Cam aşa s-a întâmplat si cu medicul Gheorghe Ștefan, şeful Secției de chirurgie generală și directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Cu toate dovezile pe masă, se poate spune că Gheorghe Ștefan, a uitat două foarfece de 16 cm în burta unei paciente de 61 de ani.

Conform romaniatv.net citând libertatea.ro, Aura S. povesteşte că s-a întâlnit cu medicul Gheorghe Ștefan o singură dată, după operație, când „A venit la mine, mi-a spus că a salvat-o și mi-a luat plicul”.

Mama sa, A.D., 65 ani, constănțeancă, se internează în aprilie 2018 cu diagnosticul de ruptură de perineu și este operată de medicul Gheorghe Ștefan.

Chirurgul alege abordarea vaginală și, în timpul operației, scapă din pensă uterul, care se retrage în abdomen, ca și artera uterină.

loading...

Rezultă o hemoragie masivă!

Chirurgul e chiar directorul medical al spitalului. După două ore de panică, pacienta intră în șoc hipovolemic, cu pierdere de 3 litri de sânge, hemoglobină 2.

Chirurgul intervine abdominal și „suturează grosolan tot ce prinde”, după cum descrie intervenția unul dintre ceilalți medici care au supravegheat pacienta.

Mai multe cadre medicale, sub protecția anonimatului, au confirmat cazul pentru Libertatea. Asta pentru că doctorul și colonelul Gheorghe Ștefan, 60 de ani, este șeful Secției de chirurgie generală și directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro