O româncă din Italia arestată, după ce a stors mii de euro de la un bătrân italian de 76 de ani, minţindu-l că este gravidă cu el

Planul româncei a fost unul destul de bine pus la punct, dar lăcomia a făcut-o să ajungă acum la puşcărie. Românca noastră avusese o relaţie amoroasă cu un bătrân italian de 76 de ani, care mai era şi însurat, dar după un timp i-a spus că este însărcinată cu copilul lui şi dacă nu vrea să afle toată lumea despre sarcină, a început să-i ceară bani, scriu cei de la observator.tv

Ca să fie cât mai credibilă, tânăra româncă a făcut rost de o ecografie a altei femei şi i-a trimis-o bătrânului. Astfel, femeia l-a extorcat pe italian de mii de euro.

Nu a trecut foarte mult timp şi bătrânul văzând că aceasta cere din ce în ce mai mulţi bani, a mers la Poliţie şi a cerut organizarea unui flagrant.

La ultima plată pe care trebuia să o facă, de 3 mii de euro, poliţia o aşteptat-o pe româncă să ridice banii.

Ea a venit la locul de întâlnire fără să bănuiască nimic, iar poliţiştii nu au avut decât să o reţină. A fost dusă la spital pentru analize şi medicii au confirmat că nu este însărcinată. Românca a fost deja încarcerată, scrie presa italiană.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...