Tatiana a fost condusă spre moarte de un şofer băut care circula cu 160 km/h

O veste şocantă avea să tulbure liniştea familiei Tatianei din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Cu doar două nopţi în urmă, tânăra se afla într-o maşină condusă cu peste 160 de km/h de un tânăr de 32 de ani, din Râmnicu Sărat, în momentul în care autoturismul s-a lovit violent de un podeţ şi apoi de gardul unei case, scriu cei de la observator.tv

Tragedia s-a petrecut în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea.

Tatiana avea doar 21 de ani, era din Râmnicu Sărat şi se pregătea să devină asistentă medicală, îi plăcea foarte mult această meserie, ştiind că numai aşa putea fi aproape de oameni şi de ajutorul dat pentru însănătoşirea lor.

În urma accidentului, pentru Tatiana nu au mai existat şanse de supravieţuire, în timp ce şoferul maşinii, a ajuns la spital în stare critică.

Conform informaţiilor de la Spitalului Județean de Urgență Focșani, șoferul implicat în accidentul de la Dumbrăveni a ajuns la UPU cu numeroase răni grave.

loading...

În timpul investigaţiilor medicale, medicii au observat acesta prezenta halenă etanolică, moment în care polițștii rutieri au solicitat recoltarea de probe biologice.

Potrivit unor surse, șoferul a recunoscut, pe patul de spital, că s-a urcat beat la volan din cauza unei supărări în dragoste.

Șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă, iar dacă probele biologice vor arăta că avea concentrație de alcool în sânge va fi cercetat și pentru conducere sub influența alcoolului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv