Familia îl caută DISPERATĂ! Ionel Tănasă de 28 de ani a dispărut fără urmă de pe aeroportul Luton.

Prin clipe grele trece acum familia lui Ionel Tănasă de 28 din Galaţi, care de câteva zile bune, nu mai ştie nimic de el. Ionel Tănasă a fost văzut ultima dată în 30 octombrie, pe aeroportul Luton în Londra, de unde urma să ia o cursă spre București, scriu cei de la gazetaderomania.co.uk citând observator.tv.

Ionela Tănasă, sora acestuia, este cea care a raportat dispariția fratelui ei, autorităților britanice. Poliţia din Londra, i-a spus Ionelei că nu există informații legate de dispariția unui român pe aeroportul Luton.

“La ora 08.30 am primit ultimul mesaj de la el. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic. Compania de zbor a spus că a pierdut zborul. Asta e tot ce ne poate spune. Să mergem la poliție. La secția de poliție, nimeni nu ne-a dat detalii dacă este arestat sau s-a întâmplat ceva cu el”, a scris Ionela Tănasă pe Facebook.

De asemenea, rudele menționează că a fost informată și Ambasada României la Londra, de unde li s-a adus la cunoștință că nu este primită nicio notificare privind reținerea unui român la Londra.

Familia lui Ionel Tănasă, a raportat dispariția acestuia şi la poliția din Galați, însă nici aici nu au primit informații care să-i ajute la găsirea tânărului dispărut.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Anglia, pe portalul gazetaderomania.co.uk