Un tânăr de 31 de ani din Tulcea şi-a omorât mama, lovind-o cu toporul în cap

Un incident deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, în localitatea Sarichioi din judeţul Tulcea. Un tânăr de 31 de ani a fost internat la psihiatrie, după ce şi-a ucis mama în vârstă de 67 de ani, lovind-o cu o toporişcă în zona capului, scriu cei de la vocativ-plus.com citând news.ro.

Chemate imediat la faţa locului, organele de anchetă au stabilit că, bărbatul a exercitat violenţe fizice, folosindu-se inclusiv de o toporişcă cu care şi-a atacat mama în vârstă de 67 de ani, cauzându-i multiple plăgi tăiate la nivelului capului, care au dus la decesul femeii.

A doua zi de la comiterea faptei, bărbatul a fost internat nevoluntar la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în baza dispoziţiilor legale prevăzute în Legea sănătăţii mintale nr. 487/2002, din cauza antecedentelor sale medicale de natură psihică.

De asemenea, Tribunalul Tulcea a decis, joi, luarea măsurii internării bărbatului într-o unitate specializată, acesta având asigurată asistenţă medicală de specialitate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul vocativ-plus.com

loading...