DESTIN FRÂNT! Un şofer vitezoman a SPULBERAT o MAMĂ pe trecerea de pietoni. Copilul ei este acum în COMĂ

Tragedie fără margini la Suceava! Irina Airinei era în concediu de creştere a copilului, însă lucra în Jandarmerie. Ea a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni., scriu cei de la observator.tv

Destinul Irinei a fost unul nemilos. Femeia se afla astăzi pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie din Suceava, în timp ce îşi plimba într-un căruţ, bebeluşul în vârstă de un an şi şase luni.

Aflata pe trecerea de pietoni, un şofer vitezoman i-a spulberat, omorând-o pe Irina şi rănind copilul aflat în cărucior.

Irina avea 40 de ani şi a fost spulberată în timp ce îşi plimba bebeluşul într-un căruţ. Aceata traversa un bulevard aglomerat, pe trecerea de pietoni, împingând căruţul în care se afla copilul ei.

Şofer vitezoman se afla la volanul unui autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Constanţa şi a lovit-o în plin pe femeie şi căruţul în care se afla bebeluşul.

loading...

Impactul a fost atât de puternic încât mămica a fost aruncată mai mulţi metri în aer şi apoi s-a prăbuşit pe trotuar.

Din nefericire, femeia a murit din cauza rănilor foarte grave.

În acelaşi timp, copilul a fost aruncat din căruţ şi a suferit răni grave. Bebeluşul a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii se luptă să îi salveze viaţa.

Potrivit ultimelor informaţii date presei, copilul este în comă.

Şoferul este un tânăr de 26 de ani, din satul Mitocu Dragomirnei şi a fost condus de poliţiştii rutieri la audieri.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Surs FOTO. Citiţi mai multe informaţiiinteresante pe portalul observator.tv