O mamă s-a sinucis, după ce şi-a omorât cei doi copii prin injectarea unei substanțe letale

O tragedie care a zguduit Italia s-a întâmplat joi 15 noiembrie la Aymavilles, provincia Aosta. Marisa Charrere, era infirmieră la Secția de Cardiologie de la Spitalul Parini din Aosta şi în ziua fatidică de joi şi-a sedat cei doi copii, pe Nissen, de 7 ani, și sora sa Vivien, de 9 ani, apoi i-a omorât administrându-le o injecție cu potasiu, aceasta fiind o substanță care se folosește pentru condamnații la moarte din Statele Unite, scriu cei de la newsromania.net

Forțele de ordine au fost alertate de soțul femeii și tatăl celor doi copii, Osvaldo Empereur, după revenirea sa acasă în jurul orei 12 noaptea.

Înainte de a înfăptui abominabila crimă, femeia în vârstă de 48 de ani, a scris două scrisori, găsite în locuința familiei, în care se plângea că nu mai suportă greutățile vieții.

Organele de anchetă au căutat răspunsuri la terifianta crimă şi au descoperit că, atunci când era mai tânără, femeia și-a pierdut tatăl, decedat într-un accident rutier. În vara lui 2000 aceeași soartă a avut și fratele ei, Paolo Charrere, mort în timp ce îndepărta zăpada de pe o șosea regională, scriu cei de la agenția italiană ANSA.

Soțul femeii, Osvaldo Empereur, este agent la Garda de Mediu din Valle d’Aosta, în serviciu la cazarma din Arvier.

„O familie absolut normală, care participa la viața socială a localității prin voluntariat”, a explicat viceprimarul Aymavilles, Fedele Belley.

„Ea era puțin mai retrasă, dar nimeni nu-și putea imagina așa ceva. Suntem înmărmuriți, nu știu cum își va reveni comunitatea după această tragedie”, a adăugat viceprimarul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul newsromania.net