Un COPIL ROMÂN a ţinut un DISCURS EXCEPŢIONAL în Parlamentul Marii Britanii – de ce a ajuns acolo?

Democraţia este la ea acasă în Marea Britanie. Nimic nu se compară cu ceea ce suntem noi învăţaţi, de pe meleagurile României. Nu este simplu să ajungi la tribuna din Parlamentul Marii Britanii, dar o idee, o faptă bună, democraţia acestei ţări nu o respinge ca la noi, din contră, o îmbrăţişează şi este luată în seamă de toţi cei prezenţi în adunarea ce are loc.

Avem multe de învăţat, avem de urmat exemple ce ne “dau dureri de cap”, trebuie să scăpăm de relicvele societăţii comuniste, dar nu putem, nu în ţara noastră, care ne ignoră, care ne “dă papucii” la orice activitate de binefacere reală şi de interes naţional.

Problematica celor care au cu adevărat probleme de sănătate mintală, se poate rezolva printr-o simplă alocare de fonduri … doar atât, restul vine de la sine … scriu cei de la angliamea.ro

Tânărul despre care vorbim, îl cheamă Victor şi a ridicat audienţa în picioare, după ce le-a cerut parlamentarilor să aloce mai multe fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală.

Victor Ciunca, fiul unor români emigraţi în Ţara Galilor, a reprezentat tinerii din Marea Britanie şi Ţara Galilor în Camera Comunelor, unde a ţinut un discurt entuziasmant.

loading...

Băiatul a cerut parlamentarilor de la Londra să aloce fonduri suficiente pentru îngrijirea copiilor cu probleme de sănătate mintală.

La finalul discursului sau, Victor a mulţumit pentru atenţie în limba română şi în limba galeză. Imediat, toţi cei prezenţi în Camera Comunelor s-au ridicat în picioare în urlale, aplaudându-l frenetic pe Victor.

Mama băiatului, Diana, a postat pe Facebook discursul fiului ei şi a scris la final: “Victor Ciunca, sunt mândră de tine!”

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul angliamea.ro