Lacrimi pentru Cătălin! Avea 24 de ani şi A MURIT într-un accident în ANGLIA. Plecase la muncă de doar două luni… VIDEO

O tragedie fără precedent, zguduia săptămâna trecută, comunitatea românilor din Marea Britanie. Tânărul Cătălin Manolache din Rovinari a decedat într-un accident în Anglia, unde plecase la muncă de două luni. El va fi adus în țară, după ce un român a reușit să strângă suma necesară repatrierii trupului acestuia, scriu cei de la observator.tv

Cătălin Manolescu era absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu.

Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, când tânărul de 24 de ani se afla într-o mașină condusă de amicul lui, un tânăr tot din Rovinari, iar șoferul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma accidentului, trei oameni au murit pe loc. Este vorba despre Cătălin Manolescu și ocupanții mașinii de care s-a izbit șoferul român. Şoferul a suferit şi el răni foarte grave, motiv pentru care a fost transportat la spital. Din primele informaţii se pare că acesta consumase băuturi alcoolice.

Solidaritate pentru Cătălin, tânărul plecat în Anglia pentru un trai mai bun a început în momentul în care s-a aflat pe Facebook despre tragedie.

loading...

Imediat, Marius Simionică, un român care trăieşte în Anglia a lansat o campanie de strângere de fonduri, în urma căreia a reușit să trângă suma necesară pentru repatrierea lui Cătălin, adică £2483.13.

“Fac acest lucru în primul rând pentru părinți și pentru a le lua această povară a repatrierii de pe suflet. Am spus de la început că nu l-am cunoscut nici pe el și nici familia lui, însă mai presus de orice suntem oameni și este bine să dăm dovadă de unitate ori de câte ori avem ocazia”, a anunțat românul.

În memoria lui Cătălin, prietenii au realizat un video cu fotografii în care apare tânărul de 24 de ani.

Sursă VIDEO: Gorj Domino Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv