O tânără a fost bătută și jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Atacatorul a fost prins şi a recunoscut fapta – Video

O faptă incredibilă s-a petrecut într-o scară de bloc din Alba Iulia. O tânără de 20 de ani s-a prezentat la camera de gardă a spitalului şi a spus că are pierderi de memorie şi este posibil să fie victima unei infracțiuni, scriu cei de la observator.tv

Imediat, un reprezentant al spitalului a chemat de urgenţă poliţia, tânăra declarând că nu mai găseşte telefonul mobil si portofelul. Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc atacul brutal, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Norocul mare al fetei a fost acela că în scara blocului era montată o cameră de luat vederi, iar pe imaginile surprinse, se vedea foarte clar momentul atacului şi bineînţeles, faţa atacatorului. Acesta a fost identificat în persoana lui Nicolae Drăgoi, un recidivist, cunoscut al oamenilor legii.

Nicolae Drăgoi a precizat iniţial că este nevinovat şi nu a comis fapta, precizând că a crezut că poliţiştii care au venit la el acasă sunt “bagabonţi”.

După prezentarea dovezilor, în cele din urmă, atacatorul a recunoscut în faţa anchetatorilor fapta comisă.

loading...

Poliţia a acţionat cu promptitudine şi l-a reţinut imediat pe autorul atacului brutal din scara blocului din Alba Iulia

Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat, precizează presa locală.

Sursă VIDEO: Alba24.ro  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv