Un autocar s-a răsturnat pe E85, la Mărăşeşti, venind din Italia. O persoana a decedat şi alte şase au fost rănite grav – VIDEO

Luni seară, pe raza localităţii Mărăşeşti, între Haret şi Modruzeni, un autocar de călători înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat, iar în urma accidentului au rezultat şapte victime, din care o persoana a decedat şi alte şase au fost grav rănit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. În autocar se aflau 14 persoane, care veneau din Italia si călătoreau spre Chișinău, scriu cei de la romaniatv.net

“O persoană a decedat şi alte şase persoane au fost rănite grav, după ce un autocar de călători s-a răsturnat între Haret şi Modruzeni. Autocarul venea din Ungaria, era înmatriculat în Republica Moldova şi mergea la Chişinău. În autocar se aflau 11 pasageri şi trei şoferi. Se pare că GPS-ul i-ar fi deviat pe şoferi de pe E85 către un drum secundar, spre Modruzeni, iar într-o curbă periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Vrancea, comisar şef Cătălin Stegărescu.

La faţa locului au intervenit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

“Forţele de intervenţie ISU Vrancea şi SAJ au intervenit cu două ambulanţe SMURD, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cinci ambulanţe SAJ, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit SAJ Vrancea, şase victime au fost transportate cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

loading...

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursă VIDEO: Jurnal de Vrancea Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net