Un tată socru de 45 de ani şi-a abuzat nora de doar 18 ani, în timp ce aceasta dormea. Bărbatul a fost arestat …

De o întâmplare şocantă avea să se lovească o tânără în vârstă de 18 ani, din Codlea, judeţul Braşov, scriu cei de la taramearomania.ro

Acum câteva zile, la prima oră a dimineţii, o fată de 18 ani care locuieşte în Codlea împreună cu soţul ei şi familia acestuia, a fost trezită de socrul ei, care i-a propus să întreţină relaţii intime cu el.

Tânăra a rămas în stare de şoc la auzul incredibilei propuneri, dar bărbatul în vârstă de 45 de ani care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să o mângâie pe picioare, iar când aceasta l-a refuzat, a încercat să o forţeze să facă ceea ce el îşi dorea.

Fata a început să ţipe şi a fugit din casă, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să o anunţe pe soacră, respectiv soţia agresorului, despre cele întâmplate.

Mai mult, tânăra s-a dus la Poliţie şi a depus plângere împotriva socrului, iar acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de agresiune sexuală.

loading...

Având antecedente penale, bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, iar în prezent se află în arestul IPJ Braşov.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul taramearomania.ro