Andrei Mădălin a murit la 25 de ani, departe de ţară. A căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit 23 de metri.

Un incident devastator s-a petrecut luni de dimineaţă, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână angajat ca inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez, scriu cei de la taramearomania.ro citând observator.tv

Acesta avea doar 25 de ani şi a pierit strivit de docul în care era ancorat vasul de croazieră pe care lucra. În urma accidentului, tânărul Andrei a căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit în gol 23 de metri.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru tânărul din Tortomanu, Constanţa, Andrei găsindu-şi sfârşitul la peste 13.000 de km depărtare de casă.

“L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viaţă şi cu mult bun simţ!”, a scris Nicoleta pe Facebook. Andreea a postat şi ea un mesaj cutremurător: “Dumnezeu să te aibă în pază să-ti așeze sufletul în Împărăția Lui.. Doamne ce durere ce suferință ce gol ai lăsat în sufletul nostru, toți cei care te-am cunoscut, care am crescut și am mâncat din aceeași farfurie… nu pot să cred toată tinerețea taaa… Dumnezeu te-a ales să-i fii înger… Zbor lin dragul nostru!”

Mariana l-a cunoscut şi ea pe tânărul român: “Prea devreme… mult prea devreme… Zbor lin printre îngeri și putere familiei să treacă peste acesta mare durere… Încă nu pot să cred ca e adevărat!”

loading...

Alin a copilărit cu Andrei şi a postat şi el un mesaj sfâşietor: “Nu pot să cred Andrei, am dormit în același loc, mâncam împreună, mergeam împreună la școală, nu am văzut în viața mea un om care nu era supărat niciodată, viața era prea dulce pentru tine. Am ajuns să plecam pentru un viitor mai bun, Dumnezeu să te odihnească bunul meu tovarăș și marinar, o să rămai mereu în sufletul meu cu amintiri frumoase!”

“Victima a fost cu niște prieteni pe puntea navei, în aceste condiții, i-a alunecat piciorul în jos pe o scară, iar omul a căzut de la 23 de metri înălțime”, a declarat comisarul Rodrigo Muñoz.

Oficialul a adăugat că “există camere care au înregistrat evenimentele și au indicat un accident, fără intervenția unor terțe părți”, a declarat el pentru La Tercera.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul taramearomania.ro