O fetiţă de 8 anişori a fost VIOLATĂ şi BĂTUTĂ de propriul ei tată

Un caz şocant zguduie comunitatea din oraşul Câmpina, judeţul Prahova. Un bărbat este acuzat că și-a violat fetița de opt ani, scriu cei de la stirileprotv.ro

“Sesizarea a fost făcută de mama fetiţei care bănuieşte că tatăl este agresorul. În cauză a fost întocmit dosar penal şi bărbatul este acuzat de viol, tentative de viol şi rele tratamente aplicare minorului,” a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Conform primelor cercetări, se pare că individul și-a supus copila la chinuri groaznice și, de rușine, minoră nu a spus nimic. Mama ei a fost cea care a remarcat rănile de pe corp și, când a aflat întreaga poveste, a mers direct la poliție. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

De frică pentru fetiţa ei, femeia a cerut un ordin de restricție pentru bărbat, iar acum, acesta nu are voie în următoarele șase luni să se mai apropie de copilă.

Reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului Prahova spun că fetița va avea nevoie de consiliere psihologică timp îndelungat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro