Să vezi şi să nu crezi! Primarul Timişoarei si-a făcut statuie ( cu modestie ), în Parcul Central din capitala Banatului

Am trăit să o văd şi pe asta! Cam aşa ar spune orice român de treabă din această ţară. Omul, primarul, şeful, edilul fruntaş, s-a gândit să-si facă statuie din bani europeni, scriu cei de la agentiadepresa.info

Nimic nu este întâmplător pe acest pământ, numai ca domnul primar este un om modest în felul lui şi modestia poate fi remarcată în Parcul Central din capitala Banatului, unde în acompaniamentul fanfarei Casei de Cultură a Primăriei Timișoara, miercuri, a avut loc dezvelirea unui bust mai puțin obișnuit și anume bustul primarului Nicolae Robu.

Firește că dezvelirea bustului a fost oficiată tot de primar, care, cu modestie, a făcut declarații jurnalistelor de casă ale primăriei:

”Dumneavoastră, domnișoarelor și doamnelor, știți foarte bine că una dintre valorile în care eu cred este modestia. Tocmai de aceea i-am interzis dlui director Chișculiță (și mai cum n.r.) să realizeze un bust al meu mai mare decât cele deja existente pe Aleea Personalităților, prințul de Savoia, contele Mercy, Iancu de Hunedoara și alții. Sigur ca eu am făcut mult mai multe pentru oraș decât cei în cauză, dar sunt modest”.

Portrivit direcției edilitare a primăriei, bustul primarului a fost realizat din plastilină la imprimanta 3D din biroul manichiuristelor de la primărie, costurile estimate fiind de circa 60.000 de euro. Fără TVA. Bani care vor fi recuperați de primărie prin comutarea pe fonduri europene.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul agentiadepresa.info