SPANIA – O româncă de 29 de ani a fost executată cu focuri de armă în faţa casei. A murit în braţele surorii ei

Tragedie într-o familie de români din Spania. Incidentul de o violenţă ieşită din comun, s-a întâmplat miercuri seara în jurul orei 20:00, când românca noastră a coborât din maşină în faţa casei, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza, scriu cei de la observator.tv

În acel moment, doi bărbaţi care aparent o aşteptau, au deschis focul asupra ei, cu pistoalele, după care au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Sora ei a asistat îngrozită la tragedie dar a scăpat nevătămată în urma împuşcăturilor efectuate indivizi. Maria a murit în braţele ei, la foarte scurt timp după ce a fost lovită de gloanţe.

“Am auzit două împuşcături, apoi o maşină care a plecat în viteză.”, a declarat o vecină pentru heraldo.es.

Conform celor de la El Periodico de Aragon, se presupune că uciderea tinerei ar fi de fapt o reglare de conturi legată de droguri.

Vecinii româncei spun că ea a păstrat o relaţie amoroasă cu un spaniol din zonă care acum doi ani fusese arestat pentru că deţinea o plataţie clandestină de marijuana. Bărbatul e unul dintre suspecţi în cazul crimei.

loading...

Tatăl celor două românce era în casă şi le aştepta la cină, auzind şi el împuşcăturile şi ieşind îngrozit afară.

Unul dintre suspecţi, conform declaraţiei dată de sora victimei, ar fi un bărbat cu vârsta între 35 şi 40 de ani, nu mai ănalt de 1,65 metri, păr blond tuns scurt, fiind îmbrăcat cu o scurtă kaki. Al doilea e aproximativ de aceeaşi statură, purta blugi negri şi un sacou de culoare închisă.

Poliţia este în stare de alertă şi a instituit filtre în întreaga provincie pentru găsirea celor doi asasini. Un dispozitiv impresionant de agenţi sunt pe urmele lor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv