Au găsit o COMOARĂ de 7,5 milioane de dolari, după ce au plătit 500 de dolari pe un depozit din emisiunea ”Războiul depozitelor”

O emisiune cu audienţă mare s-a dovedit o adevărată comoara pentru doi soţi americani. Aceştia au avut parte de o surpriză de proporții după ce au cumpărat un depozit: au dat 500 de dolari și au găsit un seif cu 7,5 milioane de dolari, scriu cei de la digi24.ro

Cumpărarea de depozite abandonate nu este întotdeauna însoţită de noroc. De multe ori, în aceste depozite rătăcite şi abandonate pe care vechii proprietari nu le mai revendică, se găsesc lucruri fără prea multă valoare sau pur şi simplu gunoaie.

Povestea incredibilă a unei femei o dovedește că se poate să găseşti mult mai mult decât grămezi de gunoi.

Povestea a fost de curând povestită de Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii ”Războiul depozitelor”. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din Indio, California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o unitate cu 500 de dolari, care avea un seif în interior.

”Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson.

loading...

Însă, comoara a adus și probleme. Noii proprietari au fost contactaţi de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri, cei care au găsit banii au acceptat să păstreze 1,2 milioane de dolari şi au returnat restul de 6,3 milioane.

Dan Dotson nu a dezvăluit identitatea cumpărătorilor care au făcut descoperirea, dar a oferit presei fotografii cu banii, scrie Daily Mail.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro