ULTIMA ORĂ! Un PREOT din Constanţa şi-a dat FOC, în timp ce CATEDRALA NEAMULUI era SFINŢITĂ …

Evenimentul mult aşteptat de toţi românii ortodocşi a fost umbrit de un incident deosebit de grav. Un preot din Constanţa și-a stropit cu benzină geaca pe care o avea peste sutană, iar în momentul în care aceasta a luat foc, a scos-o de pe el, aruncând-o pe asfalt, cu un gest teatral. Incidentul a avut loc în fața reporterilor Antena 3, care încercau să îi ia declarații.

Jandarmeria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București au precizat că incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, în zona Hotelului Marriott, iar bărbatul a fost dus la Poliție, scriu cei de la hotnews.ro

“Referitor la persoana autoincendiată, a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și s-a incendiat. Evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauză a fost dusă la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Jandarmeria a precizat că preotul a fost dus la Secția 17 poliție

George Ciulei a intrat în vizorul autorităţilor bisericeşti, după ce bărbatul a fost implicat într-un accident de circulaţie în anul 2015.

loading...

Preotul George Ciulei a aflat, pe 16 noiembrie 2018, decizia definitivă a Consistoriului Mitropolitan (for de judecată bisericesc) al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, care l-a depus din treapta preoţiei pentru „nerespectarea mărturisirii de fidelitate eclesială sau a jurământului depuse la absolvire sau la hirotonie şi pentru neascultare faţă de autorităţile bisericeşti”.

Sursă VIDEO: Constanta 100% Citiţi mai multe informaţii interesante pe portlaul hotnews.ro

ATENŢIE! Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.