Un bărbat din Vaslui şi-a bătut soţia şi apoi a aruncat cu apă clocotită pe ea, băgând-o în spital

Incidentul de o gravitate deosebită s-a întâmplat în seara de vineri seară, atunci când un bărbat de 40 de ani din Vaslui a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a agresat soţia şi a aruncat apoi cu apă clocotită pe aceasta, scriu cei de la digi24.ro

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Fâstâci, comuna Cozmeşti, a avut un conflict cu soţia sa, în vârstă de 36 de ani.

În seara aceea, bărbatul a lovit-o pe femeie şi a agresat-o şi pe fata lor de 17 ani, în momentul când aceasta încerca să-i despartă. La un moment dat, bărbatul a luat de pe foc oală în care fierbea apă şi a aruncat-o pe femeie. Imediat, victima a fost transportată la Spitalul din Vaslui pentru îngrijiri medicale, ulterior aceasta fiind transferata la spitalul din Iaşi, la Secţia de Chirurgie Plastică.

A doua zi după incident, sâmbătă, cadrele medicale au sesizat poliţiştii despre acest caz.

Oamenii legii au mers la locuinţa respectivă şi l-au dus pe bărbat la audieri, iar apoi sâmbătă seară l-au reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

loading...

Pe lângă fata de 17 ani, familia respectivă mai are doi copii, unul de 9 ani şi altul de 11 ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro