VIDEO – Crimă TERIFIANTĂ la Buftea! Un bărbat de origine irakiană şi-a înjunghiat mortal soţia si soacra, după care a fost împuşcat în piept de poliţişti

Dubla crimă s-a întâmplat aseara la Buftea şi a îngrozit toţi vecinii din blocul de locuinţe unde aceştia locuiau. Conform declaraţiilor date de vecini, se pare ca bărbatul era foarte gelos pe soţie şi acesta ar fi motivul principal al dublei crimei, scriu cei de la observator.tv

Din primele informaţii de la faţa locului, criminalul era un individ de origine irakiană, iar acesta şi-a înjunghiat mortal soţia şi soacra, apoi a atacat medicii de pe salvare şi poliţiştii chemaţi la locul nenorocirii.

Imediat, vecinii au sunat disperaţi la numărul de urgenţe 112, iar la locul crimei au ajuns primii cei de la SMURD. Apelul a fost înregistrat în jurul orei 17:53.

Bărbatul a ieşit cu cuţitul şi i-a alergat pe scările blocului pe salvatori. Au apărut şi poliţiştii şi la rândul lor au fost atacaţi. Poliţiştii l-au împuşcat pe criminalul din Buftea. Unul dintre agenţi a tras asupra agresorului, împuşcându-l pe acesta în piept.

Ulterior, intraţi în apartamentul de unde ieşise agresorul cu cuţitul, poliţiştii şi medicii au descoperit cadavrele soţiei şi al mamei femeii, ambele înjunghiate mortal chiar de bărbat. Martorii spun că bărbatul era cetăţean irakian.

loading...

Sursă VIDEO: News Alert Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

https://youtu.be/GXKurjBHktg