A găsit o creatură foarte bizară, moartă, în timp ce făcea curățenie pe o plajă. Galerie FOTO

Hanna Mary şi mama sa, făceau curățenie pe plaja Rakaia Huts din Noua Zeelandă, după o furtună foarte puternică. Printre resturile de gunoaie pe care le strângeau, acestea au găsit o creatură foarte bizară şi imediat s-au gândit că ar putea fi “un extraterestru”.

Imediat au fotografiat-o şi au încărcat imaginile pe contul de Facebook, cerând părerea prietenilor despre ciudăţenia găsită, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Russia Today.

”Primul meu gând a fost că este ceva extraterestru, însă eram foarte fascinată de asta”, a declarat Mary pentru publicația New Zealand Herald. Orice ar fi fost, această creatură a avut gheare pe aripi, două cârlige, o coadă lungă și un cap alungit cu colți periculoși.

Însă un specialist pe nume dr. Malcolm Francis a pus capăt tuturor speculațiilor, susținând că acea creatură este un mascul din specia ”Dipturus nasutus”, adică un … calcan.

”Este ca un rechin turtit, iar scheletul este format din cartilagii. Își petrec majoritatea timpului pe fundul apelor”, a spus Francis, care a mai adăugat faptul că acele aripi-gheare apar numai la masculi.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro