Italia: După ce a fost dat dispărut, trupul tânărului Cristian de 26 de ani, a fost găsit fără viață în apele reci din Veneția.

Tragedie în Italia! Tânărul Cristian Ștefan Spînu în vârstă de 26 de ani, a fost dat dispărut pe data de 15 noiembrie 2018, după ce nimeni nu l-a mai văzut. Trupul acestuia a fost găsit miercuri, 28 noiembrie, fără viață, în apele canalului Cannaregio din centrul istoric al Veneției, scriu cei de la rotalianul.com citând ediţia online Venezia Today.

Din câte se ştie, canalul Cannaregio este una dintre principalele căi fluviale ale Veneției. În ziua de miercuri dimineaţă, în jurul orei 10, un transportator s-a oprit la debarcaderul Guglie, din fața institutului Algarotti, cu ambarcațiunea sa şi a observat trupul românului plutind la suprafața apei.

Bărbatul a chemat carabinierii care au intervenit cu patrulele unității din Veneția, ajutate de pompierii care au scos corpul la mal. Din prima examinare externă, medicul legist a declarat că nu există semne evidente de violență pe corp. Procuratura va ordona probabil o autopsie pentru a se clarifica cauzele morții tânărului român.

Cristian Ștefan Spînu a lucrat până de curând ca ajutor de bucătar în cadrul unui restaurant din Veneția iar de două săptămâni nu se mai știa nimic de el. Telefonul era închis iar Cristian, de negăsit.

Familia lui Cristian este în România iar tânărul locuia în provincia Veneția din nordul Italiei. El a fost văzut pentru ultima dată în zorii zilei de joi, 15 noiembrie, într-un bar din Cannaregio. În seara de dinainte a ieșit din casa unui prieten, în Dorsoduro, și a ajuns la localul din Cannaregio unde a rămas până la ora 04:30 dimineața. Ultimul acces pe Whatsapp al lui Cristian data de la ora 4:59. Apoi, nimic. Și-a făcut pierdute urmele, nimeni nu l-a mai văzut din acel moment.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com