VESTE BUNĂ! Toţi BUGETARII vor primi indemnizație de hrană. Câți bani vor primi, lunar, toți cei care lucrează la stat

Bugetarii vor avea parte de o indemnizație de hrană, în valoare de 300 de lei. Aceasta este prevăzută în cadrul legii pentru salarizarea unitară.

Până în prezent, doar angajații din cadrul Ministerului de Interne, Ministerul Apărării, Ministerul Justiției, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe și din cadrul Serviciilor de Protecție și Pază avea astfel de beneficii, alături de oamenii legii din localitate. Toate acestea se vor schimba, din decembrie 2018. Din acea lună, indemnizațiile pentru hrană vor fi pentru toți bugetarii, scriu cei de la stirimondene.fanatik.ro

„Până acum luau 315 lei, din care plăteau 30 de lei, deci rămâneau că aproximativ 280 de lei. Acum iau 185 lei. Pentru restul angajaților din sectorul bugetar acordarea indemnizației de hrană este un beneficiu căci ei nu primeau nimic”, a spus Bogdan Hossu, lider la Cartel Alfa.

Cornel Grama, consultant fiscal, specifică faptul că indemnizațiile pentru hrannă de care vor beneficia și bugetarii vor fi acordate în funcție de timpul lucrat în luna în cauză. „Practic se înlocuiesc actualele tichete de masă, care nu erau obligatorii, cu această indemnizaţie de hrană de 300 de lei care este obligatoriu de acordat în fiecare lună”, a spus consultantul fiscal.

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: Previziuni cu Nadina Campean si Adrian Ursu Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirimondene.fanatik.ro

loading...