Accident live pe Facebook! Doi tineri de 23, respectiv 20 ani, s-au răsturnat cu un BMW, la 220 km/h pe o şosea din Mureş

Tinerii teribilişti din ziua de astăzi, nu ţin cont de sfaturile şi recomandările poliţiei rutiere, în privinţa conducerii unui autoturism, atunci când şoferul transmite live pe Facebook, scriu cei de la observator.tv

Noaptea trecută, în jurul orei 21.00, între localităţile Gurghiu şi Ibăneşti din judeţul Mureş s-a întâmplat un accident deosebit de grav. Doi tineri au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au răsturnat cu un BMW în timp ce transmiteau imagini în direct pe reţeaua de socializare.

Un tânăr de 23 de ani care conducea propriul autoturism BMW, se afla în maşină, alături de un prieten în vârstă de 20 de ani.

Bucuroşi de faptul că mergeau cu o viteză mai mare de 200 de km/h, cel din dreapta şoferului transmitea live pe Facebook, pentru a le arăta prietenilor “minunea” pe care ei o realizau în acel moment.

Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum cei doi ascultă muzică şi circulă cu o viteză de aproximativ 220 de km/h.

loading...

Cel mai probabil, ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, însă o anchetă a poliţiei va stabili cu exactitate acest lucru.

Datorită vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul direcţiei BMW-ului, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, în timp ce pasagerul a suferit răni mai grave. Totuşi, viaţa celor doi nu este în pericol.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, şoferul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv